Vita Ektvedt den 20-03-2015
    Valgmøde i Distrikt Vest, torsdag den 9. april. Se vedlagte!
    Thorkild Hjørnet den 23-02-2015
    WWW.morogfarskalskilles.dk er en god hjemmeside for skilsmissebørn eller for børn, som er bange for, at deres forældre skal skilles.

Vh AKT-lærer Mette Madsen
    Vita Ektvedt den 11-02-2015
    Kære forælder

Fra august 2015 sker der ændringer for mange børn i Frederikshavn Kommune. Det gælder både i dagplejen, vuggestuer, børnehaver og ikke mindst på skolerne.

Du kan læse om status på de nogle af de vigtigste emner. Det kan fx være vuggestuer i oplandsbyerne, aldersintegrerede klasser , nybyggerier, rullende skolestart.
    Du kan også se kort over de nye distrikter samt hvilke skoler og  institutioner, der ligger i distrikterne.

Brug fem minutter på at læse folderen. Så er du godt rustet, når skolen fortæller, hvad der skal ske på lige præcis dit barns skole.

God læselyst.

Skolechef Vibeke Post Madsen